Bröllop 2021/2022

bröllopsfotograf dalarna

Vad kul att ni ska gifta er 2021/2022!


Stort grattis till bröllopet!

Jag skulle tycka att det skulle vara riktigt spännande & jätte kul att få vara med & föreviga eran stora dag! 

Jag har idagsläget 1 paket som jag erbjuder er kunder & det är följande:

Jag är med & fotograferar under vigseln & sedan efteråt & tar porträttbilder på er. 


Detta ingår:

Möte inför bröllopsdagen, där vi träffas & planerar inför den stora dagen.      

 Kärleksfotografering vid mötet där vi fotar kärleksbilder på er så ni får stå framför kameran innan bröllopet. Även om ni har några speciella önskemål så kan ni visa det under kärleksfotograferingen.

Bilderna leveras sedan på ett USB-minne i en träbox tillsammans med 5 stycken utskrifter 10x15cm & 1 utskrift 20x30cm som är monterade på kartong.

Personligt webbgalleri där ni kan sitta hemma i lugn & ro & titta igenom era bilder.

Ni får även tillgång till en app så ni kan dela er stora dag tillsammans med vänner & släkt. Jag föredrar att era gäster lägger undan telefonen under eran bröllopsdag & bara fokuserar på er! Jag lovar att jag kommer dela med mig utav bilderna som jag tar så ni kan dela med er utav dem.

Jag tar mig till erat bröllop utan någon ersättning inom Dalarna. Är bröllopet utanför Dalarna tillkommer en milersättning.

bröllopsfotograf avesta

“Vi är superglada att vi valde just Fotograf Guldstunder till vår vigsel och dop för våra barn. Bilderna blev fantastiska!”

bröllopsfoto avesta
bröllopsfotograf dalarna
bröllop dalarna
bröllopsfotograf dalarna
bröllopsfotograf avesta

Mitt fotopaket kostar 5000:-

Då fotar jag i 1-3 timmar under bröllopsdagen.

Vill ni sedan att jag är med & fotar mer under dagen/kvällen så tar jag 550:-/timme.


 Jag tar en bokningsavgift på 1000:- som ni betalar i direkt anslutning när ni har fått erat datum bekräftat utav mig.Träbox

Denna träbox där ni får en personlig ingravering på locket tillsammans med alla bilder på ett usb minne & 5 stycken utskrifter 10x15cm & 1 utskrift 20x30cm monterad på kartong ingår.

bröllopsfotograf 2023
bröllopsfotograf 2023 dalarna

“Helt klart att jag rekommenderar Fotograf Guldstunder🙏🏼🙌🏼 Felicia är en urgullig tjej som man lätt känner sig trygg med och hon ger en minnen för livet igenom sin kamera.. Så kommer vända mig fler ggr till henne för att föreviga vissa ögonblick.. Hon förevigade vårat bröllop och vi är såå nöjda”

bröllopsfotograf dalarna
bröllopsfotograf avesta
bröllopsfotograf Fagersta
bröllopsfotograf Fagersta
bröllopsfotograf Ludvika

Dessa datum är jag uppbokad 2021:


23/7


7/8


21/8


4/9


2/10
Bröllop bokas just nu upp för fullt så vill ni boka mig som eran bröllopsfotograf så rekommenderar jag er att höra av er så fort som möjligt!bröllopsfotograf borlänge

Jag vill lära känna er! Hur & var träffades ni? Vad sysselsätter ni er med? Ska ni ha ett stort eller litet bröllop? Tell me all about it!