Julkort

Det börjar bli hög tid att fixa korten till årets julkort! Jag tar gärna dessa bilder hos mig! Just nu har jag 200:- rabatt under november månad. Bokar du en julfotografering så kostar den endast 1295:- (ord pris 1495:-) där 5 stycken digitala bilder ingår. Dessa bilder får du själv välja genom ett personligt webbgalleri som du själv kan titta igenom hemma i lugn & ro bara några dagar efter fotograferingen. Vi syns väll?


Låna Julkläder till din fotografering

Nyhet!

Jag har köpt in lite julkläder som ni gärna får låna under eran julfotografering hos mig!

Här nedan ser ni det lilla utbudet jag har just nu.

Tomtedress stl 98/104

Grå stickad jultröja stl 96/104

Julklänning stl 68


Jultröja stl 74/86

Nissetröja stl 86/92

Vad kostar då fotograferingen?

Ni får 200:- rabatt om ni bokar under november månad så 1295:- (ord pris 1495:-) då ingår det lån utav kläder,rekvisita & jag bjuder på glögg & pepparkakor.