Dop/namncermonidopfotograf avesta

Vad kul att erat barn ska döpa sig!

Jag är gärna med & förevigar detta speciella tillfälle tillsammans med er!


fotograf dop dalarna
fotograf dalarna
dopfotograf dalarna
dopfotograf avesta

Dop/ namnceremoni


Jag har själv 2 barn som är döpta så jag vet hur speciellt & fint ett dop är.

Jag som fotograf är med under hela ceremonin & förevigar hela familjen & era nära & kära. Är det något speciellt tillfälle som ni vill att jag ska vara med & fotografera så är det bara att säga till.


fotograf till dop dalarna
fotograf Avesta

Träbox med personlig ingravering ingår


Denna fina träbox med personlig ingravering på locket tillsammans med ett usb-minne där alla bilder finns samlade på ingår. Ni får även en app där alla bilder finns samlade på som ni kan dela tillsammans med era nära & kära.

Vad kostar det att ha mig som fotograf på erat dop/namnceremoni?


I paketet där jag är med & fotar dopet/namnceremonin 1-2 timmar. Ingår träboxen med personlig ingravering på locket & 1 usb-minne där alla bilder är samlade.

Ni får även en egen app där alla bilder finns samlade så ni kan dela dessa med era nära & kära. Ni får även tillgång till ett personligt webbgalleri där alla era bilder finns samlade.


2995:-

Precis som med mina andra fotograferingar så tar jag en bokningsavgift på 1000:- som ni betalar i samband med bokningen. Detta är ingen extra avgift som tillkommer utan denna är till för att garantera eran tid med mig som fotograf.

fotograf dalarna