Nyfödd

nyföddfotograf dalarna

Nyfödd

Ert nyfödda barn är verkligen en speciell tid i ert liv. Det är bara en gång i livet ditt barn är nyfött. När man ser dessa små skrynkliga fötter så förstår man verkligen hur små de är. Jag vill föreviga denna tid, även om den kan vara omtumlande med en svår graviditet eller förlossning så vill jag ändå stanna tiden här & nu & fokusera på den lille nyfödde familjemedlemmen. Det är ju faktiskt det finaste vi har- vårat barn. Jag vill helst att den nyfödda ska vara mellan 7-14 dagar gammal när jag fotar den så ni kan redan boka in en tid under graviditeten för att vara på den säkra sidan så jag inte redan är uppbokad när väl bebisen har kommit. Fotograferingen kan ta mellan 1-3 timmar beroende på hur bebisen är. Jag skyndar inte på något utan vi tar den tid det tar & går efter bebisens behov i första hand.

Nyfödd

såhär kan en nyföddfotografering se ut

nyföddfotograf avesta

Tänk att vara så liten så man får plats i sina föräldrars händer!

Tänk att vara så liten så man får plats i sina föräldrars händer!

Hur gammal ska en nyfödd vara vid fotograferingen?

Jag vill helst att den nyfödda ska vara mellan 7-14 dagar för att få till den där nyföddskänslan med de små skrynkliga händer och fötterna. Jag fotar mest de nyfödda inne i små korgar eller lådor. Jag har även handvirkade små mössor till den nyfödda att ha på sig under fotograferingen om man vill låna. Denna fotografering tar mellan 1 - 3 timmar beroende på hur bebisen är. Om bebisen skulle bli ledsen under fotograferingen och vill vara vid er föräldrar ett tag så går det alldeles utmärkt, jag är inte den som skyndar på något utan vi tar det i den takt det kommer och ser hur bebisen mår och är för dagen.

nyföddfoto avesta
nyföddfotograf avesta
nyföddfotograf dalarna

Rekvisita


Detta är lite utav all rekvisita som ni gärna får låna under fotograferingen hos mig

Rävmössa

Denna rävmössa får ni gärna låna under fotograferingen. Den har min mormor stickat så den är för mig väldigt speciell & jag tycker personligen att det blir så fint med den!

studiofotograf dalarna

Mössa med öron

Denna mössa med öron kan man även låna under fotograferingen.


studiofotograf avesta

Änglavingar

Dessa änglavingar kan man även låna under fotograferingen.

körkortsfoto avesta
fotograf Avesta
fotograf Avesta
studio fotografering dalarna
barnfotograf dalarna
barnfotograf dalarna

"Väldigt duktig fotograf, bra ideér och ett stort tålamod med de små🥰 kommer helt klart komma tillbaks, vill ni ha fina bilder kan jag verkligen rekommendera Fotograf Guldstunder"

—Sara Jacobson

fotograf Avesta

Vad kostar då en nyföddfotografering?

Pris: 1500:-

(Produkter & de digitala bilderna köper ni sedan till separat)

❤ 3 timmar fotografering som inkulderar syskon & familjeporträtt.

❤ Urval utav rekvisita som ni själva kan välja.

❤ Personligt webbgalleri där ni själva kan bestämma vilka bilder ni vill ha.

❤ Bilderna är redigerade & klara.

❤ Ni får använda bilderna fritt i era sociala medier bara ni anger mig som fotograf.

Ni köper sedan endast de bilder ni förälskat er allra mest i. Läs mer om mina produkter som jag erbjuder som ger er minnen för livet.


Obs! Jag tar 500:- i bokningavgift för att garantera eran tid. Denna boknings avgift får man ej tillbaks vid utebliven närvaro. Vid sjukdom ska man kontakta mig minst 1 dag innan så bokar vi om tiden (oftast senast 2 veckor efter utsatt tid).

fotograf i Avesta

Det går även bra att boka in en nyföddfotografering under din graviditet för att vara säker på att den nyfödda inte blir för gammal om jag redan är uppbokad.

Vanliga frågor

Hur gammal ska en nyfödd vara vid nyföddfotograferingen?

A.Mellan 7-14 dagar är bästa tiden för att få med den där nyföddskänslan. Det är även denna tiden som de sover som djupast & inte är vakna lika länge.

Hur lång tid tar en nyföddfotografering?

A.En nyföddfotografering kan ta allt mellan 1 till 3 timmar. Så avsätt eran tid för detta & planera helst inte in något annat samma dag då det kan ta tid med nyfödda. Allt jag gör gör jag på den nyföddas villkor & ibland vill dom inte samarbeta så då får man ha tålamod & låta det ta den tid det tar helt enkelt. Jag skyndar inte på något.

Får syskon vara med vid en nyföddfotografering?

A.JA! Era syskon får självklart följa med på nyföddfotograferingen & ta syskonbilder.

Kan vi även passa på att ta familjebilder efter nyföddfotograferingen?

A.Ja! självklart kan ni passa på att ta lite familjebilder efter nyföddfotograferingen! Rekommenderar att båda föräldrarna & syskon följer med så verkligen hela familjen blir med på bild!