fotograf dalarna

Vem är då fotografen bakom kameran?

Vem är då fotografen bakom kameran?

Vem är då fotografen bakom kameran?

Jo jag heter Felicia och är 28 år gammal. Jag bor i Fors/Dalarna tillsammans med min sambo Emil & mina två barn som bor hos oss varannan vecka. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för fotografering & när jag var hemma på min föräldraledighet med mitt andra barn så bestämde jag mig för att ta tag i min stora dröm så jag startade upp mitt egna företag som fotograf våren-19. Jag väljer mina fotoställen med stor omsorg om ni inte vill fota i min studio som står på gården. Jag försöker få kunden att vara så naturlig som möjligt framför kameran. Jag är inte den som säger åt er att le framför kameran utan jag vill få med er så naturliga som möjligt.

Lite fakta om mig som ni kanske inte visste om:

  • Jag gick djurvård i skolan så jag är utbildad djurvårdare.
  • 1 år efter studenten läste jag till undersköterska så är även utbildad undersköterska
  • Jag har 2 stycken barn som idag är 5 & 7 år gamla, vilket betyder att jag blev mamma när jag var 20 år gammal
  • Jag är en riktig naturmänniska som gillar att vara ute i naturen och inreder gärna hemmet med material som kommer ifrån naturen


Något som jag tycker är extra viktigt är att alla människor är lika mycket värda oavsett kön, etnicitet, ursprung o.s.v. Jag tycker att varje människa har rätt att vara den man själv vill och känner sig bekväm som. Jag brinner även lite extra för djurens rätt i samhället då jag själv är en riktig djurvän som inte skulle kunna leva utan minst ett djur vid min sida.

Mitt företag är godkänt för F-skatt.

Fotograf Guldstunder
fotograf Hedemora