Fotograf Dalarna

Vem är då jag?

Vem är då jag?

Vem är då denna fotograf bakom kameran?

Jo jag heter Felicia och är 26 år gammal. Jag bor i Fors/Dalarna tillsammans med min sambo Emil & mina två barn som jag har varannan vecka. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för fotografering & när jag var hemma på min föräldraledighet med mitt andra barn så bestämde jag mig för att ta tag i min stora dröm så jag startade upp mitt egna företag som fotograf våren-19. Jag väljer mina fotoställen med stor omsorg om ni inte vill fota i min studio som står på gården. Jag försöker få kunden att vara så naturlig som möjligt framför kameran. Jag är inte den som säger åt er att le framför kameran utan jag vill få med er så naturliga som möjligt. När du söker en fotograf i närheten av Avesta så som exempelvis Norberg, Sala, Hedemora eller Fagersta så är du välkommen att kontakta mig.

Min vision är att få våran fotostund tillsammans så rolig och naturlig som möjligt och att ni ska tycka att det är kul att bli fotade utav mig. Jag är inte den som säger åt er att le & se glada ut utan jag vill fånga era riktiga jag & inte ''fake leendena''. Jag fotar mest i min lilla studio som står hemma på gården men är en riktig naturmänniska så fotar även utomhus i naturen.

Lite fakta om mig som ni kanske inte visste om mig:

  • Jag gick djurvård i skolan så jag är utbildad djurvårdare, fick även möjlighet under min gymnasietid att ta hand om en afrikansk pygmé igelkott som var albino.
  • Jag var 20 år gammal när jag fick mitt första barn
  • Jag är en riktig naturmänniska som gillar att vara ute i naturen och inreder gärna hemmet med material som kommer ifrån naturen


Något som jag tycker är extra viktigt är att alla är lika mycket värda oavsett kön, etnicitet, ursprung o.s.v. Jag tycker att varje människa har rätt att vara den man själv vill och känner sig bekväm som. Jag brinner även lite extra för djurens rätt i samhället då jag själv är en riktig djurvän som inte skulle kunna leva utan minst ett djur vid min sida.

Mitt företag är godkänt för F-skatt.

Fotograf Guldstunder