Din barn & familjefotograf i Avesta / Dalarna

Barnfotografering

hos Fotograf Guldstunder


Boka barnfotografering här

Barnfotografering

Jag har själv 2 egna barn så jag vet hur värdefullt det är att föreviga det små liven. Även om tiden kan vara svår att få till så tycker jag att man kan låta den där diskhögen stå ett tag till & ta en paus ifrån allt & faktiskt komma iväg & föreviga barnen hos en fotograf. Man tänker oftast att ''man gör det sen'' men helt plötsligt så har åren gått & man ångrar att man inte tog fler bilder på barnen när dom var små.

Jag fotar både utomhus & i min studio som ligger i Avesta,Fors/Dalarna

barnfotograf avesta
barnfotograf dalarna
barnfotograf norberg


Visste du att barns självkänsla stärks av att se foton på sig själv?

Nyhet!


Bokar du en barnfotografering ingår en namnvimpel med barnets namn på helt kostnadsfritt! Kom ihåg att ange barnets namn vid bokningen bara så vi hinner tillverka den innan fotograferingen, vi tillverkar alltså denna helt själva i våran verkstad.

Denna vimpel är gjord i 3mm plywood & är perfekt att sätta upp i barnets rum efter fotograferingen.

barnfotograf avesta

Vid vilken ålder är det bra att boka barnfotografering?

Alla åldrar har sin egna charm. Men är du ex gravid eller har ett litet barn hemma & funderar på vilken ålder ni ska gå till en fotograf kan detta vara bra åldrar att föreviga barnet på. Självklart kan ni även komma & föreviga era barn även om dom är äldre än 1 år. Syskonfotografering är väldigt populärt & något som är jättefint att föreviga även om lillasyster bara är 5 månader & storebror är 7år. Alla åldrar är värda att föreviga.

nyföddfotograf avesta
barnfotograf avesta
barnfotograf avesta

Nyfödd


Nyfödd är en helt underbar ålder att föreviga, att komma ihåg det där små fötterna & verkligen se hur liten den nyfödda verkligen var. Tiden går så fort & man glömmer fort hur små de verkligen har varit. HÄR kan du läsa mer om nyföddfotogradfering

6-10 månader


En perfekt ålder att föreviga barnet är när de kan sitta själva, de springer inte iväg men kan vara väldigt snabba på att krypa iväg vilket kan bli väldigt charmigt på bild. Ett stort steg i barnets liv som är värt att föreviga är helt klart när de kan sitta själva.

1 år


Kanske bland den störta händelsen i erat barns liv är när den fyller 1 år!

Hos mig kan ni fira livets första födelsedag med smash the cake där barnet får kladda hur mycket den vill med tårta. Vi börjar med att ta klassiska 1-års bilder & sedan avslutar vi med smash the cake, detta brukar vara väldigt populärt bland de små & blir superfint på bild. HÄR kan du läsa mer om ''Smash the cake'' fotografering hos mig.

Man ångrar bara de fotograferingar som inte blev av!

Tiden går så sjukt fort & jag kan med hjälp utav min kamera stoppa tiden här & nu. De där ögonblicken som är värda att föreviga, som när barnet var nyfött eller när han/hon fyllde 1år! Passa på att få fina bilder på dessa ögonblick & inte bara mobilbilder!

Har du en blivande 1-åring hemma?


barnfotograf avesta

Du vet väll att du kan komplettera eran 1-års fotografering med en smash the cake fotografering? Självklart ska ju barnets första år firas stort så varför inte föreviga denna speciella dag med att ''smasha'' en tårta?


Vi börjar med vanliga traditionella bilder & sedan dukar vi upp tårtan & låter barnet få kladda hur mycket den vill.

Tycker ditt barn även om att bada så kan ni välja att även ta mjölkbadsbilder efter smash the cake så barnet får tvätta av sig tårtan.

Är du nyfiken på detta koncept?


mjölkbadsfotograf dalarna

Vanliga frågor om barnfotografering

Vad ska man tänka på innan man kommer till mig?

Något som kan vara bra att tänka på när man fotar barn är:
Ät någonting en stund innan fotograferingen så barnen är mätta under fotograferingen

Försök förbereda barnen på att dom ska till en fotograf ( om dom är stora nog att förstå det)

Ibland vill inte barn samarbeta som vi vill & då är det bara att acceptera det & göra det bästa utav situationen. 9 av 10 gånger så går fotograferingen jätte bra & barnen samarbetar utan några problem. Oftast syns det inte på bilderna om barnet inte vill samarbeta.

Vad ska mitt barn ha på sig vid fotograferingen?

Jag personligen tycker det är jättefint med hängselbyxor & en skjorta på pojkar & klänning på flickor. Jag har både hängselbyxor & kjol som ni kan få låna om ni skulle vilja det. Annars kan ni självklart ta med egna kläder som ni tycker om. Jag personligen älskar även små nakenfisar när erat barn är mellan 6 månader till 1år.

Vilken ålder på barn brukar du fota?

Allt mellan nyfödd till 15 år. Det beror helt på vilken typ utav bilder ni vill ha. Nyfödd upp till 1 år brukar bli bäst i studion. Även när barnet själv kan sitta själv är jättefint att föreviga

Tar du även syskonbilder?

Ja absolut gör jag det!
Jag blir jätteglad när syskon följer med & ni kan passa på att både ta syskonbilder men också enskilda bilder.

Kan vi även ta familjebilder på hela familjen?

Ja absolut kan vi det!
Har ni även en eller flera fyrbenta familjemedlemmar får även dom jättegärna följa med vid fotograferingen.

Vem är då fotografen som ni vill ska föreviga det finaste ni har?


Jo som ni kanske vet så heter jag Felicia & har själv 2 stycken barn. De är 5 & 7 år gamla & bor hos mig varannan vecka. En klar fördel med att själv ha barn är att jag vet hur barn är & hur mycket tålamod som behövs för att få ett barn glad. Var inte rädda för att skoja & stimma när ni kommer till mig. Jag vet att om jag är glad & leker med era barn så kommer era barn också att bli glada så ni får mer än gärna sätta på barnets favoritlåt & dansa loss tillsammans med barnet när ni är hos mig.

barnfotograf norberg
utomhusfotografering dalarna barn
barnfotografering utomhus dalarna
utomhusfotografering barn avesta

Mjölkbad


barnfotograf avesta

Nu kan ni även boka mjölkbads fotografering hos mig!

Perfekt att låta barnet plaska av sig all tårta efter smash the cake eller bara låta barnet plaska loss efter fotograferingen. Mjölkbad passar i åldrarna 6 månader - 1 år & kostar endast 150:- extra.


mjölkbadsfotograf avesta
ettårsfoto avesta
barnfotograf dalarna
barnfotograf avesta
barnfotograf avesta
Vad tidigare kunder har sagt

Väldigt duktig fotograf, bra ideér & ett stort tålamod med de små. Kommer helt klart att komma tillbaks, vill ni ha fina bilder kan jag verkligen rekommendera Fotograf GuldstunderSara

Självklart får även syskonen följa med om ni vill ta syskonbilder


syskonfoto dalarna
barnfotograf avesta
barnfotograf avesta

Från bokning till färdig produkt

Hur går det då till om du vill boka mig som din barnfotograf?

Lediga tider


Du börjar med att kolla mina lediga tider på min bokadirekt sida. Detta kan du göra HÄR eller trycka på länken här nedanför ¨Boka fotografering här''. Skulle det inte finnas en tid som passa er, hör av er till mig så försöker jag hitta en tid som passar oss båda.

Bokad tid


När du har bokat en tid hos mig så hör jag av mig inom 24 timmar & skickar ett info blad till dig som kan vara bra att läsa igenom några dagar innan själva fotograferingen.

OBS! Har du inte fått något mejl ifrån mig inom 24 timmar så kolla skräpposten då det tyvärr kan hamna där ibland.Fotodagen


Sedan träffas vi på fotodagen & förevigar eran guldklimp i ca 45-60 minuter. Ni får även skriva på ett avtal så jag har alla era uppgifter & där ni även godkänner att jag får lägga ut bilderna på mina sociala medier osv.

Leverans


När bildbehandlingen är klar (brukar ta ca 2-4 veckor beroende på säsong, under högsäsongen (Maj-Augusti) kan det ta upp till 6 veckor. Sedan får du en länk på din mejl med inlogg till ditt personliga galleri. I galleriet väljer du sedan vilka produkter du vill köpa.

Vad kostar en barnfotografering?

Detta ingår vid barnfotografering:

❤ Hos mig finns det olika rekvisita att låna, så som små barnstolar, resväskor & hängselbyxor.

❤ 45-60 minuter fotografering.

❤ Olika konstellationer, syskon & partner är självklart välkomna!

❤ Studiofotografering eller utomhusfotografering alt båda två.

Bildvisning i privat webbgalleri.

Efterbearbete & redigering utav bilder ingår i priset.

❤ Kostnadsfri ombokning vid sjukdom.

BONUS: Namnvimpel med barnets namn på. Gäller endast barn 6månader upp till 5 år.


Pris: 1200:-


Bilder & produkter köps till separat utöver fotograferingsavgiften. Via er digitala bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan till de bilder / produkter ni vill ha. Läs mer om mina produkter & vad jag erbjuder som ger er minnen för livet.


OBS! Min fotografering är uppdelad i 2 delar. Först fototillfället ( fotograferingsavgiften) & sedan bild/produkt valet där ni köper till bilder & produkter separat. Jag tar 1200:- (grundpriset) i bokningavgift för att garantera eran tid. Denna bokningsavgift får man ej tillbaks vid utebliven närvaro. Vid sjukdom ska man kontakta mig minst 1 dag innan så bokar vi om tiden (Vi bokar oftast om tiden senast 2 veckor efter utsatt tid).

Varför är det uppdelat i 2 kanske ni undrar?

Jo, nästan alla mina kunder beställer olika saker. Vissa vill endast ha de digitala bilderna medans andra bara vill ha de utskrivna & inramade. Därför har jag de uppdelat i 2 för att det bli lättast för er kunder att ni själva får bestämma vilka produkter i vill köpa efter fotograferingen.


barnfotograf avesta

ProdukterAlla produkter ni köper ifrån mig är omsorgsfulla gjorda i våran egen ramverkstad där vi bland annat gör tavlor & fotoblock.

I erat webbgalleri kommer ni se alla produkter som jag erbjuder. Produkterna köps till separat efter fotograferingen.

Vi skriver ut upp till A3 i ramverkstaden, fotoblock med formen utav ett hjärta eller en cirkel, linneboxar i olika färger & träboxar.


Har du någon fråga eller fundering kan du fylla i formuläret här nedanför

barnfotograf avesta