Prislista 2023

Fotograferingsavgift

Hos mig är fotograferingen uppdelad i 2 delar. Först fototillfället ( fotograferingsavgiften) & sedan bild/produkt valet där ni köper till bilder & produkter separat.


från 1200:-

Tavlor

Våra tavlor är gjorda utav oss i våran egna ramverkstad vilket betyder att ingen ram är den andre lik. Leveranstiden på 1 ram är 2-4 veckor.


från 349:-

Utskrifter

Alla utskrifter som är större än 10x15cm är laminerade. Detta för att ni ska få en så bra & prisvärd produkt som håller i massa år framöver. Beställer ni 10x15cm monterat på kartong så är den laminerad.


från 45:-

Webbgalleri


När ni bokar en fotografering hos mig så får ni tillgång till erat personliga webbgalleri efter fotograferingen & det är sedan därifrån ni beställer de produkter som ni vill ha. Så allt som finns på den här sidan kommer även finnas i erat webbgalleri att beställa.

Fotocollage med 4 st bilder i 1495:-


Har ni svårt att bara välja en bild?

Har har ni chansen att välja 4 st bilder med tillhörande svart/vit ram.

Fotocollaget är 30x40cm. Dessa 4 bilder ni väljer i fotocollaget får ni även i en personlig app helt gratis. Perfekt att dela bilderna på era sociala medier

 

fotograf dalarna

Linnebox 1899:-


Egen tillverkade linneboxar med tillhörande 10 st 19 x 14cm utskrifter monterade på kartong.

Finns i färgerna Mörkgrå, Beige. Rosa & Blå.

fotograf Norberg
nyföddfotograf Norberg
fotograf Avesta
barnfotograf avesta
barnfotograf Norberg

Inramningar


Vill ni rama in era bilder så kan jag även fixa det. I dagsläget håller vi på att bygga upp våran egna lilla ramverkstad där jag erbjuder er inramningar utav era bilder. Det kan vara allt ifrån A4 storlek till A3 & större. Prisexempel på inramningar finns längre ner på sidan.

ramverkstad dalarna
ramverkstad avesta
ramar dalarna

Prisexempel ramar:

Vanlig svart/vit ram A4 349:-


Vanlig svart/ vit ram A3 475:-


Guldram med pärlkant 1104:-


fotograf Avesta
fotograf sala

A4 monterad på kartong


På bilden är en A4 utskrift monterad på kartong. Varför monterar man bilden på kartong kanske du undrar?

Jo, vill du ha en stilren bild utan en ram till så är det perfekt att köpa den monterad på kartong, detta gör att du kan ställa den direkt i hyllan eller på ett ställ precis som på bilden. Ska du rama in bilden är det även bra om den är monterad på kartong då bilden inte ''faller ihop'' som den lätt annars kan göra om den inte är monterad på kartong.

Fotoblock cirkel 695:-


Fotoblock där bilden är laminerad & Monterad på ett 25mm tjockt fotoblock.

Cirkeln är ca 28 cm i diameter.

fotograf dalarna
fotograf dalarna

Vanliga frågor

Vad menas med att bilden är laminerad?

Är bilden laminerad så är den extra rep tålig. Den skyddar bilden ifrån uv-ljus som gör att bilden inte gulnar vilket ger bilden en längre livslängd. Eftersom bilden är laminerad kan man torka av den med en fuktig trasa om den blir dammig utan att den tar skada. Har man en bild som är laminerad i en ram så behöver man inte ha glaset längst fram eftersom lamineringen gör att bilden tål detta. Detta kan vara väldigt fint att man inte behöver se dessa reflektioner som oftast blir utav glaset i ramen.

Vad menas med att bilden är monterad på kartong & varför ska man ha det?

Är bilden monterad på kartong så menas det precis som det låter att den är monterad på kartong. Detta för att stilrent kunna ställa bilden direkt på en tavellist utan någon ram runtom. Alla mina bilder som är monterade på kartong är även laminerade vilket gör att bilden lätt går att torka av med en fuktig trasa om den skulle bli dammig.

Kan ni ramar in en bild som jag som kund redan har?

Ja absolut kan vi det. Kom förbi studion & visa eran utskrift så hjälper vi dig att välja rätt ram.

Följ mig gärna på instagram

@fotografguldstunder