Prislista 2024

Fotograferingsavgift


Hos mig är fotograferingen uppdelad i 2 delar. Först fototillfället (fotograferingsavgiften) & sedan bild/produkt valet där ni köper till bilder & produkter separat efter fotograferingen.

från 1200:-

Tavlor & Ramar


Våra tavlor är unika då jag är en utav få fotografer som klipper,spikar & monterar ihop alla ramar för hand i våran ramverkstad. Beställer ni en tavla utav mig så får ni ett riktigt hantverk!
Leveranstiden på 1 tavla är ca 2-4 veckor.

från 349:-

Utskrifter


Alla utskrifter som är större än 10x15cm är laminerade. Detta för att ni ska få en så bra & prisvärd produkt som håller i massa år framöver. Beställer ni 10x15cm monterat på kartong så är den laminerad.

från 45:-

Webbgalleri


När ni bokar en fotografering hos mig så får ni tillgång till erat personliga webbgalleri efter fotograferingen & det är sedan därifrån ni beställer de produkter som ni vill ha. Så allt som finns på den här sidan kommer även finnas i erat webbgalleri att beställa.

Prislista Digitala bilder

 • 1 st digital bild 350:-
 • 5 st digitala bilder 1500:-
 • 10 st digitala bilder 3000:-
 • 15 st digitala bilder 4500:-
 • 20st digitala bilder 6000:-
 • Alla digitala bilder 7995:-
fotograf avesta
fotograf dalarna
fotograf dalarna

Fotocollage med 4 st bilder i 1495:-


Har ni svårt att bara välja en bild?

Har har ni chansen att välja 4 st bilder med tillhörande svart/vit ram.

Fotocollaget är 30x40cm. Dessa 4 bilder ni väljer i fotocollaget får ni även i en personlig app helt gratis. Perfekt att dela bilderna på era sociala medier


Nyhet!

Nu kan ni välja träboxar att köpa i erat galleri. Som ex dessa där ni köper usb-boxen med tillhörande usb-minne.

Dessa träboxar gör vi själva i våran ramverkstad!

fotograf dalarna

usb-box med tillhörande usb-minne

bröllopsfotograf dalarna

Fotobox med tillhörande bilder

barnfotograf dalarna

Denna finns både som endast usb-box & som fotobox med endast 10 x 15cm utskrifter i

fotograf dalarna

Dragspelsalbum linneomslag 549:-


6st bilder på ena sidan & 4st på andra sidan

fotograf dalarna
fotograf dalarna

Inramningar


Vill ni rama in era bilder så kan jag även fixa det. I dagsläget håller vi på att bygga upp våran egna lilla ramverkstad där jag erbjuder er inramningar utav era bilder. Det kan vara allt ifrån A4 storlek till A3 & större. Prisexempel på inramningar finns längre ner på sidan. Jag har massor med ramprov i min studio som ni gärna kan komma förbi & kolla på om ni har svårt att välja ram.

ramverkstad dalarna
ramverkstad avesta
ramar dalarna
fotograf dalarna
fotograf avesta

Prislista Utskrifter

 • 1 st 10x15cm utskrift 45:-
 • 1 st 10x15cm utskrift monterad på kartong 99:-
 • 1st A4 utskrift 249:-
 • 1st A4 utskrift monterad på kartong 295:-
 • 1st A3 utskrift 435.-
 • 1st A3 utskrift monterad på kartong 495:-
 • 1 st 50x60cm utskrift 1200:-

Varför monterar man bilden på kartong kanske du undrar?

Jo, vill du ha en stilren bild utan en ram till så är det perfekt att köpa den monterad på kartong, detta gör att du kan ställa den direkt i hyllan eller på ett ställ. Ska du rama in bilden är det även bra om den är monterad på kartong då bilden inte ''faller ihop'' som den lätt annars kan göra om den inte är monterad på kartong.


Fotoblock

Dessa fotoblock är monterade på ett 25mm tjockt träblock. Själva utskriften är laminerad för att hålla i många år utan att ex gulna!

På baksidan är det ett hänge så man lätt kan hänga upp dessa på väggen eller bara ha ståendes direkt i en hylla. Dessa fotoblock gör vi själva i våran ramverkstad så detta är verkligen en unik handgjord produkt !

Fotoblock - Hjärta 549:-

fotograf dalarna

Fotoblock cirkel 695:-

fotograf dalarna

Trippel fotoblock med gångjärn 599:-

fotograf dalarna

Trippel fotoblock i storleken 10x15cm på varje block

Superfin att ställa direkt på en hylla eller bord!


Vanliga frågor

Vad menas med att bilden är laminerad?

Är bilden laminerad så är den extra rep tålig. Den skyddar bilden ifrån uv-ljus som gör att bilden inte gulnar vilket ger bilden en längre livslängd. Eftersom bilden är laminerad kan man torka av den med en fuktig trasa om den blir dammig utan att den tar skada. Har man en bild som är laminerad i en ram så behöver man inte ha glaset längst fram eftersom lamineringen gör att bilden tål detta. Detta kan vara väldigt fint att man inte behöver se dessa reflektioner som oftast blir utav glaset i ramen.

Vad menas med att bilden är monterad på kartong & varför ska man ha det?

Är bilden monterad på kartong så menas det precis som det låter att den är monterad på kartong. Detta för att stilrent kunna ställa bilden direkt på en tavellist utan någon ram runtom. Alla mina bilder som är monterade på kartong är även laminerade vilket gör att bilden lätt går att torka av med en fuktig trasa om den skulle bli dammig.

Kan ni ramar in en bild som jag som kund redan har?

Ja absolut kan vi det. Kom förbi studion & visa eran utskrift så hjälper vi dig att välja rätt ram.Skulle du ha några frågor eller funderingar om min prislista eller vill beställa en ram? Fyll i dina uppgifter så hör jag av mig så fort jag kan!