Din gravidfotograf i Avesta / Dalarna

Gravid

Grattis till graviditeten!


Boka gravidfotografering här

Har ni svårt att bestämma er för om ni vill ta bilderna utomhus eller i studion så kan ni boka båda då vi hinner med att både fota utomhus & i studion, detta kostar självklart ingenting extra utan ingår i fotograferingsavgiften.


Utomhusfotografering

 

gravidfotograf dalarna

Studiofotografering

 

gravidfotograf avesta
gravidfotograf fagersta
gravidfotograf norberg
gravidfoto dalarna
gravidfotograf dalarna
gravidfotograf dalarna
gravidfotograf avesta

Vem är då fotografen bakom kameran?


Som du kanske redan vet så heter jag Felicia & har själv 2 stycken barn så jag har själv varit gravid & vet hur det är. Någonting jag ångrar väldigt mycket idag är att jag själv inte tog några gravidbilder med mitt första barn utan bara med andra. Jag skulle så gärna vilja kunna spola tillbaka tiden och ta bilder på mig själv som gravid. Så är du gravid och funderar på att boka en gravidfotografering hos mig, gör inte samma misstag som mig, man ångrar bara det bilder man aldrig tog. Det är så värdefullt att kunna se tillbaka på. På bilden är det jag tillsammans med min son Timmie som idag är 7 år, jag är så himla glad över denna bild, inte bara för att se hur stor magen var utan även för att se hur liten Timmie var när lillasyster Thea låg i magen.

gravidfotograf avesta

Nyheter i gravidgarderoben!


Dessa tre gravidklänningar är nyheter i gravidgarderoben. Dessa är i storlek L men är väldigt stretchiga så passar flera storlekar. När ni bokar en gravidfotografering hos mig så får ni låna de olika gravidklänningarna jag har helt kostnadsfritt. Vill ni komma förbi & prova gravidklänning innan själva fotograferingen är ni varmt välkomna att höra av er till mig!

gravidfotograf dalarna

Rosa med spets

gravidfotograf avesta

Beige Boho klänning

gravidfotograf norberg

Röd helspets

Vanliga frågor om gravidfotografering

Vilken vecka brukar du vilja fota gravidfotografering?

Absolut tidigast brukar jag säga är v32 men senast v 38. Vi bestämmer tillsammans vilken vecka som passar för just dig. Jag har fotot gravida i v40 där barnet har fötts dagen efter fotograferingen och det var verkligen tur att vi hann med fotograferingen så jag tycker att man hellre bokar i tid än att vara ute i sista sekund så inte bebisen hinner komma.

Får min partner vara med under fotograferingen?

Självklart!
Jag tycker bara det är roligt om din partner vill följa med under fotograferingen så självklart får han/hon också följa med!

Får syskon följa med under fotograferingen?

Ja självklart får syskon följa med under fotograferingen. Det enda är att jag vill veta det innan vi träffas & fotograferar så jag kan lägga upp tiden mycket bättre & vara mer förberedd.

Hur långt tid tar en gravidfotografering?

En gravidfotografering tar mellan 45-60 minuter & då hinner vi med 2-3 ombyten & om ni vill att vi tar både foto i studion & utomhus så hinner vi det.

Kan man både ta bilder i studion & utomhus?

Ja, vi kan både ta bilder i studion & utomhus. Vi börjar isåfall i studion & sedan åker till fotoplatsen tillsammans, detta brukar vara väldigt uppskattat.

Kostar det något extra att låna gravidklänning under fotograferingen?

Nej, det kostar inget extra att låna gravidklänning hos mig då det ingår i fotograferingsavgiften.

Jag vet inte vad jag ska ha på mig under fotograferingen, har du några tips?

Ja, om du inte vill låna någon utav mina gravidklänningar så rekommenderar jag dig att ha jordnära färger på kläderna.

gravidfotograf avesta

Vad tidigare kunder har sagt

Sån himla lugn o trevlig tjej, lätt o prata med. Felicia gjorde så man kunde känna sig avslappnad framför kameran trots lite nervositet i början. Hon fick mig att känna sig så vacker med min gravidkula. Henne ska jag till fler gånger. Nästa gång blir det nyföddbilder 🥰


Isabella

gravidfotografering avesta

Från bokning till färdig produkt

Hur går det då till om du vill boka mig som din gravidfotograf?

Lediga tider

Du börjar med att bestämma vilket paket du vill boka : Gravid standard, Gravid & nyföddfotografering eller Bebisens första år. Sedan kan du kolla mina lediga tider på bokadirkt & Boka tiden HÄR

Bokat tid


När du har bokat en tid hos mig så hör jag av mig inom 24 timmar & skickar ett info blad till dig som kan vara bra att läsa igenom några dagar innan själva fotograferingenFotodagen


Sedan träffas vi på fotodagen & förevigar din gravidmage. Jag fotar både i min studio & utomhus så har du svårt att bestämma dig om du vill ha studiobilder eller utomhus bilder kan vi fota båda två då vi hinner det under 60 minuter. Du får även skriva på ett avtal så jag har alla dina uppgifter & där du godkänner att jag får lägga ut bilderna på mina sociala medier osv.

Leverans


När bildbehandlingen är klar (brukar ta ca 2-4 veckor beroende på säsong, under högsäsongen (Maj-Augusti) kan det ta upp till 6 veckor. Sedan får du en länk på din mejl med inlogg till ditt personliga galleri. I galleriet väljer du sedan vilka produkter du vill köpa.

Vad kostar en gravidfotografering?


Detta ingår vid gravidfotografering:


❤ Gravidfotografering i min studio / utomhus i Fors


❤ Lån utav gravidklänningar


❤ Olika konstellationer, syskon & partner är självklart välkomna!


❤ 45-60 minuter fotografering där vi hinner med 2-3 ombyten.


❤ Bildvisning i privat webbgalleri.


❤ Efterbearbete & redigering utav bilder ingår i priset.


❤ Kostnadsfri ombokning vid sjukdom.


❤ Informationsblad med info om just gravidfotografering.


Pris: 1200:-
Bilder & produkter köps till separat utöver fotograferingsavgiften. Via er digitala bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan till de bilder / produkter ni vill ha. Läs mer om mina produkter & vad jag erbjuder som ger er minnen för livet.


OBS! Min fotografering är uppdelad i 2 delar. Först fototillfället ( fotograferingsavgiften) & sedan bild/produkt valet där ni köper till bilder & produkter separat. Jag tar 1200:- (grundpriset) i bokningavgift för att garantera eran tid. Denna bokningsavgift får man ej tillbaks vid utebliven närvaro. Vid sjukdom ska man kontakta mig minst 1 dag innan så bokar vi om tiden (Vi bokar oftast om tiden senast 2 veckor efter utsatt tid).

Varför är det uppdelat i 2 kanske ni undrar?

Jo, nästan alla mina kunder beställer olika saker. Vissa vill endast ha de digitala bilderna medans andra bara vill ha de utskrivna & inramade. Därför har jag de uppdelat i 2 för att det bli lättast för er kunder att ni själva får bestämma vilka produkter i vill köpa efter fotograferingen.


gravidfotograf avesta

ProdukterAlla produkter ni köper ifrån mig är omsorgsfulla gjorda i våran egen ramverkstad där vi bland annat gör tavlor & fotoblock.

I erat webbgalleri kommer ni se alla produkter som jag erbjuder. Produkterna köps till separat efter fotograferingen.

Vi skriver ut upp till A3 i ramverkstaden, fotoblock med formen utav ett hjärta eller en cirkel, linneboxar i olika färger & träboxar.gravidfotograf dalarna

Låna gravidklänningar


Hos mig kan ni låna gravidklänningar vid eran gravidfotografering, detta är helt kostnadsfritt & kostar ingenting extra då det ingår i fotograferingsavgiften. Dessa är mellan storlek S-L & passar de flesta. Har även en sjal som man gärna får låna som man kan ta fina ''naken'' bilder med.

Gravidfotografering avesta
gravidfoto avesta
gravid Norberg
gravidfotografering norberg
Gravidfotograf Norberg
Gravidfotografering Fagersta
gravidfotograf avesta
gravidfotografering dalarna
01 / 08

Vipvägen 9 fors

Vill du inte boka direkt utan ha lite mer information eller har du någon fundering om gravidfotografering?

Fyll i dina uppgifter här så hör jag av mig inom snar framtid!

svart bakgrund gravid dalarna
studio fotografering gravid Dalarna
studio fotografering dalarna