Din gravidfotograf i Avesta / Dalarna

gravidfoto avesta
gravidfotograf Fagersta

Gravidfotografering


Ett barn, hälften du & hälften din kärlek. Tänk att det växer ett barn inuti dig som frodas & blir till ett helt nytt liv efter bara 9 månader. Kanske har du inte känt igen dig själv under din graviditet genom att må illa eller ha värk. Många utav mina kunder känner så, att de inte känner igen sig själva & därför drar på det att fota sig. Jag flyttar fokuset ifrån hur du ser ut just nu & istället fokusera på hur det känns. Förväntningen inför det kommande barnet & kärleken för någon som du ännu inte har träffat. Styrkan i att bära ditt barn & kärleken mellan dig & din partner som faktist har skapat detta underverk vill jag föreviga i bild. Som ni sedan kommer kunna uppleva med er familj för all framtid.

fotografering avesta

Kundrecensioner

Moa

1 / 5

"Duktiga Felicia som förevigade min graviditet med super fina bilder. Hon är så proffsig och trots min nervositet i början så släpptes det pga hennes engagemang och glädje till att fotografera. Jag rekommenderar alla att fota gravid bilder hos fotograf guldstunder 📸"

1 / 5

VAD KOSTAR DÅ EN GRAVIDFOTOGRAFERING?

850:-

(Produkter & de digitala bilderna köper ni sedan till separat)


❤ Hos mig finns det klänningar att låna, värmepåsar att låna om det är kallt ute & självklart en trevlig stund tillsammans.


❤ 45-60 minuter fotografering.


❤ Studiofotografering eller utomhusfotografering alt båda två. Detta bestämmer ni om ni vill ta både studiobilder & utomhusbilder eller bara studio/utomhus.


❤ Stort urval utav bilder där ni själva kan välja vilka bilder ni vill ha ifrån ett personligt webbgalleri.


❤ Bilderna är redigerade & klara i webbgalleriet.


❤ Ni får använda bilderna fritt i era sociala medier bara ni anger mig som fotograf.


Ni köper sedan endast de bilder ni förälskat er allra mest i. Läs mer om mina produkter & vad jag erbjuder som ger er minnen för livet.Obs! Jag tar 850:- (grundpriset) i bokningavgift för att garantera eran tid. Denna bokningsavgift får man ej tillbaks vid utebliven närvaro. Vid sjukdom ska man kontakta mig minst 1 dag innan så bokar vi om tiden (Vi bokar oftast om tiden senast 2 veckor efter utsatt tid). Denna bokningavgift är till för att garantera eran tid hos mig.

gravidfotografering avesta
fotograf Avesta
fotograf Avesta
gravidfotografering avesta
gravidfotografering dalarna
gravidfotograf Fagersta
gravidfotografering avesta

"Sån himla lugn o trevlig tjej, lätt o prata med. Felicia gjorde så man kunde känna sig avslappnad framför kameran trots lite nervositet i början. Hon fick mig att känna sig så vacker med min gravidkula. Henne ska jag till fler gånger. Nästa gång blir det nyföddbilder 🥰"

—Isabella

Låna gravidklänningar


Hos mig kan ni låna gravidklänningar vid eran gravidfotografering. Dessa är mellan storlek S-L & passar de flesta. Har även en sjal som man gärna får låna som man kan ta fina ''naken'' bilder med.

Gravidfotografering avesta
gravidfoto avesta
gravid Norberg
Gravidfotografering Norberg
Gravidfotograf Norberg
Gravidfotografering Fagersta
Gravidfotograf Avesta
Gravidfotografering Dalarna

Produkter


Du vet väll om att du kan köpa till produkter efter eran fotografering hos mig? Vi har en egen ramverkstad där vi bland annat gör tavlor & fotoblock. I erat webbgalleri kommer ni se alla produkter som jag erbjuder.

gravidfotograf norberg
gravidfotograf avesta

Vill du inte boka in direkt utan ha lite mer information eller har du någon fundering om gravidfotografering?

Fyll i dina uppgifter här så hör jag av mig inom snar framtid!

Boka gravidfotografering

boka här

Vill du hellre boka in en gravidfotografering hos mig kan du göra det här. Tryck på knappen ''boka här' så kommer du till min nästa lediga tid & kan boka.
Varmt välkommen!

Boka här
svart bakgrund gravid dalarna
studio fotografering gravid Dalarna
studio fotografering dalarna

Vanliga frågor

VILKEN VECKA BRUKAR DU VILJA FOTA VID GRAVIDFOTOGRAFERING?

FÅR MIN PARTNER VARA MED UNDER FOTOGRAFERINGEN?

FÅR SYSKON FÖLJA MED UNDER FOTOGRAFERINGEN?

Vanliga frågor

VILKEN VECKA BRUKAR DU VILJA FOTA VID GRAVIDFOTOGRAFERING?

Absolut tidigast brukar jag säga är v32 men senast v 38. Vi bestämmer tillsammans vilken vecka som passar för just dig. Jag har fotot gravida i v40 där barnet har fötts dagen efter fotograferingen och det var verkligen tur att vi hann med fotograferingen så jag tycker att man hellre bokar i tid än att vara ute i sista sekund så inte bebisen hinner komma.

FÅR MIN PARTNER VARA MED UNDER FOTOGRAFERINGEN?

Självklart!

Jag tycker bara det är roligt om din partner vill följa med under fotograferingen så självklart får han/hon också följa med!

FÅR SYSKON FÖLJA MED UNDER FOTOGRAFERINGEN?

Ja självklart får syskon följa med under fotograferingen. Det enda är att jag vill veta det innan vi träffas & fotograferar så jag kan lägga upp tiden mycket bättre & vara mer förberedd.