Gravid

Grattis till graviditeten!


Boka gravidfotografering här

Din gravidfotograf i Avesta / Dalarna

gravidfoto avesta
gravidfotograf Fagersta

Gravidfotografering


Ett barn, hälften du & hälften din kärlek. Tänk att det växer ett barn inuti dig som frodas & blir till ett helt nytt liv efter bara 9 månader. Kanske har du inte känt igen dig själv under din graviditet genom att må illa eller ha värk. Många utav mina kunder känner så, att de inte känner igen sig själva och därför drar på det att fota sig. Jag flyttar fokuset ifrån hur du ser ut just nu och istället fokusera på hur det känns. Förväntningen inför det kommande barnet och kärleken för någon som du ännu inte har träffat. Styrkan i att bära ditt barn och kärleken mellan dig och din partner som faktist har skapat detta underverk vill jag föreviga i bild. Som ni sedan kommer kunna uppleva med er familj för all framtid.

Utomhusfotografering


Studiofotografering

Gravidfotografering


PAKETET INNEHÅLLER:


❤ Gravidfotografering i min studio / utomhus i Fors


❤ Lån utav gravidklänningar


❤ Olika konstellationer, syskon & partner är självklart välkomna!


❤ 45-60 minuter fotografering där vi hinner med 2-3 ombyten.


❤ Bildvisning i privat webbgalleri.


❤ Efterbearbete & redigering utav bilder ingår i priset.


❤ Kostnadsfri ombokning vid sjukdom.1200:-Bilder & produkter köps till separat utöver fotograferingsavgiften. Via er digitala bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan till de bilder / produkter ni mest vill ha. Läs mer om mina produkter & vad jag erbjuder som ger er minnen för livet.Obs! Min fotografering är uppdelad i 2 delar. Först fototillfället ( fotograferingsavgiften) & sedan bild/produkt valet där ni köper till bilder & produkter separat. Jag tar 1200:- (grundpriset) i bokningavgift för att garantera eran tid. Denna bokningsavgift får man ej tillbaks vid utebliven närvaro. Vid sjukdom ska man kontakta mig minst 1 dag innan så bokar vi om tiden (Vi bokar oftast om tiden senast 2 veckor efter utsatt tid).


Jag fotar utomhus i alla årstider

Vill ni hellre ta i studion så går det självklart bra

Har ni svårt att bestämma er för om ni vill ta bilderna utomhus eller i studion så kan ni boka båda då vi hinner med att både fota utomhus & i studion vid en vanlig fotografering.


Vem är då fotografen bakom kameran?


Som du kanske redan vet så heter jag Felicia & har själv 2 stycken barn så jag har själv varit gravid & vet hur det är. Någonting jag ångrar väldigt mycket idag är att jag själv inte tog några gravidbilder med mitt första barn utan bara med andra. Jag skulle så gärna vilja kunna spola tillbaka tiden och ta bilder på mig själv som gravid. Så är du gravid och funderar på att boka en gravidfotografering hos mig, gör inte samma misstag som mig, man ångrar bara det bilder man aldrig tog. Det är så värdefullt att kunna se tillbaka på. På bilden är det jag tillsammans med min son Timmie som idag är 6 år, jag är så himla glad över denna bild, inte bara för att se hur stor magen var utan även för att se hur liten Timmie var när lillasyster Thea låg i magen.

Nyheter i gravidgarderoben!

Vanliga frågor om gravidfotografering

Vilken vecka brukar du vilja fota gravidfotografering?

Absolut tidigast brukar jag säga är v32 men senast v 38. Vi bestämmer tillsammans vilken vecka som passar för just dig. Jag har fotot gravida i v40 där barnet har fötts dagen efter fotograferingen och det var verkligen tur att vi hann med fotograferingen så jag tycker att man hellre bokar i tid än att vara ute i sista sekund så inte bebisen hinner komma.

Får min partner vara med under fotograferingen?

Självklart!
Jag tycker bara det är roligt om din partner vill följa med under fotograferingen så självklart får han/hon också följa med!

Får syskon följa med under fotograferingen?

Ja självklart får syskon följa med under fotograferingen. Det enda är att jag vill veta det innan vi träffas & fotograferar så jag kan lägga upp tiden mycket bättre & vara mer förberedd.

Hur långt tid tar en gravidfotografering?

En gravidfotografering tar mellan 45-60 minuter & då hinner vi med 2-3 ombyten & om ni vill att vi tar både foto i studion & utomhus så hinner vi det.

Kan man både ta bilder i studion & utomhus?

Ja, vi kan både ta bilder i studion & utomhus. Vi börjar isåfall i studion & sedan åker till fotoplatsen tillsammans, detta brukar vara väldigt uppskattat.

gravidfotografering avesta

“En fotograf som får en att känna sig bekväm framför kameran trots man fasat för det innan. TACK Fotograf Guldstunder för fint förevigade av min graviditet. Du tog något för mig jobbigt & gjorde det vackert”


gravidfotografering dalarna
gravidfotograf Fagersta
gravidfotografering avesta
Gravidfotografering Avesta

Från bokning till färdig produkt

Hur går det då till om du vill boka mig som din gravidfotograf?

Lediga tider

Du börjar med att bestämma vilket paket du vill boka : Gravid standard, Gravid & nyföddfotografering eller Bebisens första år. Sedan kan du kolla mina lediga tider på bokadirkt & Boka tiden HÄR

Bokat tid


När du har bokat en tid hos mig så hör jag av mig inom 24 timmar & skickar ett info blad till dig som kan vara bra att läsa igenom några dagar innan själva fotograferingenFotodagen


Sedan träffas vi på fotodagen & förevigar din gravidmage. Jag fotar både i min studio & utomhus så har du svårt att bestämma dig om du vill ha studiobilder eller utomhus bilder kan vi fota båda två då vi hinner det under 60 minuter. Du får även skriva på ett avtal så jag har alla dina uppgifter & där du godkänner att jag får lägga ut bilderna på mina sociala medier osv.

Leverans


När bildbehandlingen är klar (brukar ta ca 1-3 veckor beroende på säsong, under högsäsongen kan det ta upp till 5 veckor men då berättar jag det för er efter fotograferingen) får du en länk på din mejl med inlogg till ditt personliga galleri. i galleriet väljer du vilka produkter du sedan vill köpa till

“Sån himla lugn o trevlig tjej, lätt o prata med. Felicia gjorde så man kunde känna sig avslappnad framför kameran trots lite nervositet i början. Hon fick mig att känna sig så vacker med min gravidkula. Henne ska jag till fler gånger. Nästa gång blir det nyföddbilder 🥰”


Låna gravidklänningar


Hos mig kan ni låna gravidklänningar vid eran gravidfotografering. Dessa är mellan storlek S-L & passar de flesta. Har även en sjal som man gärna får låna som man kan ta fina ''naken'' bilder med.

Gravidfotografering avesta
gravidfoto avesta
gravid Norberg
Gravidfotografering Norberg
Gravidfotograf Norberg
Gravidfotografering Fagersta
Gravidfotograf Avesta
Gravidfotografering Dalarna
01 / 08

Produkter


Alla produkter ni köper ifrån mig är gjorda i våran egen ramverkstad där vi bland annat gör tavlor & fotoblock.

I erat webbgalleri kommer ni se alla produkter som jag erbjuder. Produkterna köps till separat efter fotograferingen.

Här nedanför ser ni lite exempel på produkter som vi gör.

Vi skriver ut upp till A3 i ramverkstaden, fotoblock med formen utav ett hjärta eller en cirkel, linneboxar i olika färger.

01 / 20

Vill du inte boka direkt utan ha lite mer information eller har du någon fundering om gravidfotografering?

Fyll i dina uppgifter här så hör jag av mig inom snar framtid!

svart bakgrund gravid dalarna
studio fotografering gravid Dalarna
studio fotografering dalarna